Actuele situatie Andalusië


Het ministerie van gezondheid publiceert wekelijks het aantal besmettingen en het aantal personen dat opgenomen is in het ziekenhuis. De overzichten van de verschillende periodes vindt u hieronder:

In de week van 8-14 juli zijn er in Andalusië 22 personen in het ziekenhuis opgenomen m.b.t. covid-19 en één persoon op de IC.

U kunt u ook via deze link middels een kaart het aantal actuele besmettingen per regio in Spanje zien. Hierbij betekent IA het aantal besmettingen per 100.000 inwoners van de betreffende regio.

Wekelijkse overzichten

Actuele regelgeving


Op 15 juli is de regelgeving met betrekking tot het dragen van mondkapjes aangepast in o.a. Andalusië. Dit is gepubliceerd in de BOJA (Boletín Oficial de la Junta de Andalucía) Extraordinario núm. 45 – Martes, 14 de julio de 2020

De Nederlandse Vertaling van dit document: BOJA-Officieel-Bulletin-van-de-Junta-de-Andalucía

Op 9 juni is het volgende document door de Junta de Andalucia gepubliceerd: “MAATREGELEN VOOR DE NIEUWE REALITEIT IN ANDALUSIË na het overwinnen van DE STAAT ALARM COVID-19/9 juni 2020“. Dit hebben wij voor u vertaald en kunt u hier vinden. Het origineel is hier gepubliceerd.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.