Onze cliënten


administratie

Onze cliëntenkring varieert van gepensioneerden en zelfstandigen tot internationale bedrijven. Voor elke groep kunnen wij een gepersonaliseerd pakket aanbieden en tegen een economisch tarief. Hieronder een overzicht van onze klantengroepen:

  • zelfstandigen die hun (internet)bedrijf willen verplaatsen naar Spanje;
  • personen die een bedrijf willen starten in Spanje;
  • personen die een baan hebben gevonden in Spanje;
  • bedrijven die hulp zoeken bij de relocatie van hun nieuwe medewerker;
  • gepensioneerden;
  • studenten die een stageplek aangeboden hebben gekregen in Spanje;
  • personen die (reeds ruime tijd) in Spanje wonen.

Bedrijven die van onze expat services gebruik maken:


Caterpillar is een Amerikaans bedrijf dat machines, motoren, financiële producten en verzekeringen voor klanten ontwikkelt, produceert, en verkoopt via een wereldwijd dealer netwerk. Het is ’s werelds grootste fabrikant van bouwmachines. In 2016 werd Caterpillar gerangschikt op # 59 op de Fortune 500-lijst en # 194 op de Global Fortune 500-lijst. Het bedrijf maakt deel uit van het Dow Jones Industrial Average index. Caterpillar´s producten worden gedistribueerd naar de eindgebruikers in bijna 200 landen via het wereldwijde netwerk van 220 dealers. Caterpillar’s dealers zijn in onafhankelijk eigendom en exploiteren bedrijven met exclusieve geografische gebieden. Dealers bieden verkoop-, onderhouds- en reparatiediensten, verhuurapparatuur en onderdelenverdeling.

HM.CLAUSE is een business unit van Limagrain, een internationale samenwerkende landbouwgroep, gespecialiseerd in veldzaden, plantaardige zaden en graanproducten. Met een team van 2800 professionals in meer dan 30 landen zijn ze toegewijd aan duurzame oplossingen voor het land, succesvolle producten voor hun klanten en intensief onderzoek en innovaties voor de toekomst.

McKinsey is een wereldwijd bedrijf met meer dan 12.000 consultants en bijna 2000 onderzoeks- en informatie professionals. Hun klanten weerspiegelen hun wereldwijde oriëntatie. Ongeveer 40% is in Europa, 35% in Amerika, 15% in Azië-Pacific en 10% in het Midden-Oosten en Afrika. McKinsey & Company is een wereldwijd opererend managementadviesbureau die toonaangevende bedrijven, overheden, niet-gouvernementele organisaties en non-profit organisaties vertegenwoordigt. Zij helpen klanten met blijvende verbeteringen aan hun prestaties en realiseren hun belangrijkste doelen. In bijna een eeuw hebben zij een bedrijf opgericht die uniek is uitgerust voor deze taak.

Reacties zijn gesloten.