Over ons


telefoon

Ons Team


 

Cees Cornelissen – Bachelor in Bedrijfsadministratie. Emigreerde in 2004 naar Andalusië. Was werkzaam in de hospitality industrie in verscheidene landen waaronder de VS, Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk. In Nederland werkte hij als productmanager in het bankwezen. In Spanje was hij eigenaar van een aantal vakantiegrotwoningen. De afgelopen jaren heeft Cees veel over zijn nieuwe thuisland geleerd. Over de bewoners, de taal, het klimaat, de cultuur en geschiedenis, de gebruiken en gewoonten. Hij weet de weg in de – soms wonderlijke – wereld van overheid en instellingen, bestuurders en ambtenaren, wetten en regelgeving, mede door de ervaring van het oprichten van een eigen bedrijf en zijn werkzaamheden in de loonadministratie.

 

Beatriz Yolanda Arias Diaz – Gediplomeerd in Engelse en Spaanse Filologie. Verbleef gedurende lange tijd in Europese landen als Duitsland en Zwitserland, werkende in public relations. Persoonlijke assistent voor een prestigieuze advocaat en hoogleraar aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid in Malaga voor vijf jaar. Op dit moment werkzaam als Financieel Adviseur voor een grote Duitse multinational. Mede door haar werkzaamheden is zij op de hoogte van de wetten, regelgeving en de interpretatie daarvan.

 

Team Medewerkers / Partners op Afroep


 

José Manuel RUIZ-RICO RUIZ – Hoogleraar burgerlijk recht aan de Universiteit van Malaga. en voorzitter van de Academische Raad. Professor van de Universiteit van Granada, Cantabrië, Jaen en Malaga en als Advocaat lid van de Juristen Vereniging Granada. Hij was decaan van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid, Malaga, tussen 1998 en 2004 en plaatsvervangend magistraat in de Provinciale Rechtbanken van Jaen en Malaga, tussen 1994 en 1998.

 

  • Publicaties José Manuel:
    “De uitvoering van hypothecaire leningen en de bescherming van de consument” (Tecnos, 2013)
  • “De wettelijke vertegenwoordiging van minderjarigen en onbekwamen” (ED Thomson-Aranzadi, 2004.)
  • “Niet aangesloten vakbonden: algemene beschouwingen en register aspecten” (Openb C. Real Estate Law, 2004).
  • “Aansprakelijkheid in de wet van bouw planning” (Ed Comares, 2002)
  • “Pleegzorg en de delegatie van het ouderlijk gezag” (Ed Comares, 1989.)

 

Dolores RUIZ-RICO ARIAS Advocaat van de Juristen Vereniging van Málaga. Bachelor in de rechten en politieke wetenschappen aan de Autonome Universiteit van Madrid. Master Recht van de Universiteit van Malaga. Gespecialiseerd in het strafrecht.

 

 

Rodrigo RUIZ-RICO ARIAS – Advocaat van de Juristen Vereniging van Málaga. Licentiaat in de Rechten aan de Universiteit van Malaga. Master in de rechten aan de Universiteit van Malaga.
Gespecialiseerd in hypotheekwet en familierecht.

 

 

Javier CANDEL ERENAS – een professionele medewerker van het advocatenkantoor Aránguez in Granada en Madrid. Degree in rechten van de Universiteit van Granada. Master in Business Tax Consulting (belastingadvies bedrijven) behaalt in het Centrum voor Fiscale Studies in Granada. Heeft een titel als fiscale expert,  boekhoudkundige en is een expert in salaris administratie en sociale verzekeringen.

 

Geschiedenis


 

Tulipan Relocations is opgericht in 2011 door Stefania van Lieshout. Eigen ervaringen als expat inspireerden haar om toekomstige expats en emigranten professioneel te ondersteunen bij hun verhuizing en emigratie. Van september 2015 t/m maart 2017 was de eigenaar in de persoon van Margreeth van Goor.  Zij werkte al regelmatig voor het bedrijf en kende alle ins en outs voor een succesvolle relocatie. Sinds 1 april 2017 is Tulipan Relocations overgenomen door Cees Cornelissen.

 

Onze partners in de financiële dienstverlening


 

Tulipán Relocations regelt zoveel mogelijk zelf, maar kan niet alles. Soms om praktische redenen, meestal omdat het taken voor een specialist betreft. Voor een optimale dienstverlening werken wij samen met betrouwbare en internationaal georiënteerde partners zoals DKV, Caser, Banco Sabadell en verscheidene andere verzekeraars en banken.

Ook een beëdigd vertaler, advocaat en notaris horen bij onze vaste kring van specialisten. Zij werken op afroep, op het moment dat ze nodig zijn. Op die manier besparen we tijd en kosten, maar garanderen we een constante kwaliteit.

Reacties zijn gesloten.