Op de fiets door Spanje

Er is zoveel te ontdekken in de Spaanse steden dat je snel tijd te kort komt.

Historische centra, nieuwe gebouwen, leuke restaurantjes met tapas, een voetbalstadion (Camp Nou) in Barcelona; het strand van Malaga; het koninklijk paleis in Madrid; de Giralda in Sevilla of de Palau de la Musica in Valencia.

Spaanse steden

De hoogtepunten in de leukste en mooiste steden van Spanje zie je snel en van dichtbij op de fiets. Je krijgt een goede indruk hoe de stad eruit ziet en dan kun je later op je gemak teruggaan om de leukste plekjes nog eens te bekijken.

Fietsen met Nederlandse gids

De toer gaat onder leiding van een Nederlandse gids. Hij geeft  je tips, vertelt iets over de geschiedenis van de stad en wijst je de weg via  leuke én veilige fietsroutes.

Milieuvriendelijk

Heb je niet veel tijd, maar wil je wel op een sportieve en milieuvriendelijke manier een indruk van Spanje krijgen dan zit je goed op de fiets en met de AVE, de hogesnelheidstrein ben je zo op in de verschillende steden.

Voor wie

Een superleuk uitstapje voor een vriendengroep, familie of samen met je collega’s.

Meer informatie of online boeken van een fietsroute:

  • Barcelona
  • Madrid
  • Malaga
  • Sevilla
  • Valencia

2 reacties

  1. Ik vraag me af of we ooit uitgekeken zijn in Spanje, het land heeft zoveel te bieden. Tot dusver is Barcelona mijn favoriete stad, ook omdat het zo goedkoop en gemakkelijk te bereiken is in vergelijking tot vele andere Spaanse steden

    • Hans, bedankt voor je reactie. Dit bedrijf is gevestigd in Malaga. Ook gemakkelijk en goedkoop te bereiken met verschillende prijsvechters die op het internationale vliegveld vliegen. Barcelona is groter, Malaga heeft een beter klimaat. Beide zijn mooie steden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.