Ziektekostenverzekering


gezondheidsverzekering

Kiest u voor snelheid, het vermijden van wachtlijsten en gemak dan is de particuliere ziektekostenverzekering waarschijnlijk geschikt voor u. Let wel, het  is geen vervanging van de publieke zorg via de Seguridad Social. Iedere situatie is anders. Afhankelijk van uw status als pensioengerechtigde, werknemer, eigen zaak of rentenier heeft u wel of niet recht op de sociale verzekering.

Wilt u weten of u in aanmerking komt om opgenomen te worden in het Spaanse zorgstelsel klik dan hier.

 

U bent gezond


Het is belangrijk om te beseffen dat bestaande aandoeningen bijna altijd (voor een bepaalde tijd of volledig) uitgesloten worden. Voor behandelingen van ziektes of bestaande medische problemen kunt u terecht bij de Seguridad Social, mits u hierbij bent aangesloten. Het is daarom belangrijk om een particuliere ziektekostenverzekering af te sluiten, wanneer u nog gezond bent. Ziektes of aandoeningen die u krijgt, nadat u een particuliere verzekering hebt afgesloten, zijn wel verzekerd.

Voor een vrijblijvende prijsopgave voor een particuliere ziektekostenverzekering vult u het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in.

 

Vrijblijvende offerte ziektekostenverzekering in Spanje


Reacties zijn gesloten.