Maak van je IN- je X-factor

Jij bent het succes van je bedrijf!  Wat jij uitstraalt, denkt  en gelooft, heeft invloed op anderen.

Hoe kun jij die invloed op een positieve manier benutten ten gunste van jouw bedrijf? Op de weg naar succes is het belangrijk om mensen te kennen en te leren kennen. Zo zijn netwerkbijeenkomsten prima gelegenheden om mensen te ontmoeten.

Hoe presenteer jij jezelf op zo’n bijeenkomst?  Wat is dan eigenlijk het allerbelangrijkste? Niet hetgeen je zegt, maar hetgeen je uitstraalt! Je houding, je ogen, je passie! Dat is waardoor je een klik maakt met de ander.

Maar wat nu als het even minder gaat, je bedrijf misschien niet loopt zoals je zou willen, de opdrachten achter blijven, je vertrouwen even weg is?

Jij bent het succes van je bedrijf!

In deze workshop willen we je laten zien hoe jij van ´binnen naar buiten´ kunt stralen. Waar zit jouw passie en hoe kun je de ander laten zien waar jij voor staat? In de workshop zul je ervaren wat de kracht van positief denken is.

Wanneer je wat je uitstraalt ook nog eens onderstreept met de juiste styling en make-up maak je helemaal een onvergetelijke indruk.

Werkwijze

De workshop ´Maak van je IN- je X-factor´is zeer geschikt voor zowel ondernemers als groepen (ondernemende) vriendinnen. Voor beide groepen hebben we een speciaal programma.

We kunnen de workshop ook op (jouw) locatie verzorgen.

Aanmelden

Met deze bagage kun je vervolgens na de workshop vol nieuwe energie aan de slag. De workshop is van 10.00 – 17.00 uur. In de prijs  van € 199 zit een uitgebreide Spaanse lunch inbegrepen.

De eerstvolgende workshops staan gepland op zondag 18 november en zondag 9 december.

Contact

Voor meer informatie bel:  +34 68 98 20 638 of schrijf naar info@tulipanmalaga.com

Over de coaches

Afbeelding Eva Snoijnk

Joyce van Ombergen-Jong, werkt als intuïtief coach in haar praktijk Joy-Ce

Joyce heeft 12 jaar op de ICT afdeling van profit- en non-profit organisaties gewerkt en heeft na een ongeval het roer volledig omgegooid.

Ze is haar eigen bedrijf gestart en heeft, na een aantal jaren creatieve workshops verzorgd te hebben, de opleiding tot Intuïtief Coach en Masterclasses gevolgd. Sinds 2008 woont ze met haar gezin in Spanje en is daar werkzaam als intuïtief coach.

Ze coacht intra- en entrepreneurs en inspireert hen tot het creëren van hun persoonlijke succesverhaal. Naast (online) individuele gesprekken, verzorgt ze trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Onlangs debuteerde ze met haar boek ‘de Online Coach’ dat door uitgeverij Ten Have is gepubliceerd. Tijdens het coachen gaat zij uit van de kracht en energie van haar cliënten. Het maakt haar blij een tijdje ‘mee te mogen lopen op het pad van die ander’.

Motto: “Denk in mogelijkheden, ze zijn namelijk grenzeloos als jij erin gelooft!”

Ingrid Schlingmann, werkt als hairstyliste en make-up artist in haar zaak IS Hairdesign

Na haar allround kappersopleiding te hebben afgerond, dacht ze “er is meer..” en besloot buiten Nederland te gaan zoeken. Haar eerste cursus in 1997 was in Barcelona waar ze haar hart verloor aan Spanje!

Jaarlijks volgt ze verschillende cursussen en opleidingen in onder andere: Berlijn, Londen, Madrid, Barcelona en Valencia, waaronder de Vidal Sassoon Academy in Londen gevolgd voor ‘haararchitectuur’.

In 2008 is ze haar eigen kapsalon begonnen in hartje centrum Malaga; IS Hairdesign. Beauty, Harmony, and Design zijn voor haar normen en waarden, die ze nodig heeft om te leven, daar haalt ze haar kracht uit!

In het vak van hairstylist en make-up artist kan ze haar creativiteit, beauty en design kwijt. In de loop der jaren heeft ze ervaren dat de balans tussen innerlijke kracht en uiterlijke schoonheid van belang zijn voor het behalen van succes.

Motto: Ik geloof dat schoonheid zowel van binnen als van buiten zit en dat straal je uit!

Reacties zijn gesloten.