Verhuizen naar de Costa del Sol

Een nieuw begin, in een nieuw land. De eerste maanden zijn vaak spannend, er is veel te zien, veel te ontdekken. Maar soms kan het ook moeilijk zijn, vooral als u onbekend bent met de taal.

Wij helpen u met praktische zaken en met alle formaliteiten.  Voor uw aankomst nodigen we u uit voor een telefonisch gesprek of een skype meeting om al uw wensen te inventariseren.

Het standaard relocatie-pakket is inclusief airport transfer naar u (tijdelijke) accommodatie, we geven een rondleiding door de nieuwe omgeving, helpen met het vinden van een huis, een school voor de kinderen en het verkrijgen van een fiscaal nummer (NIE), het aansluiten van internet en telefoon, het afsluiten van verzekeringen en het openen van een bankrekening. 

Indien gewenst brengen we u in contact met verenigingen of clubs en helpen met het papierwerk voor de aankoop van een auto.

Ons team gebruikt haar ervaring om ervoor te zorgen dat anderen in een onbekende omgeving alle zorgen uit handen genomen worden zodat zij in alle rust kunnen wennen aan hun nieuwe woonomgeving.


Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.