De Relocatieconsultant

U  gaat binnenkort met pensioen en neemt u voor om uw vrije tijd voortaan in de zon door te gaan brengen.

Lekker op het strand lunchen, golfen of met uw boot erop uit. Maar ja, de Spaanse taal en de lokale bureaucratie zijn dingen waar u tegen opziet.

Begrijpelijk.

Relocatieconsultant

Een relocatieconsultant kan u ondersteunen met het organiseren van uw emigratie.

Hij of zij regelt de verhuizing van uw spullen en zorgt ervoor dat u opgehaald wordt op het vliegveld bij aankomst in het gastland.

Uw relocatieconsultant

Op basis van uw wensen* regelt hij uw tijdelijke accommodatie en helpt met het vinden van een eigen plek.

Hij zorgt ervoor dat u binnen een dag een Spaans mobiel telefoonnummer heeft en gaat met u mee om u in te schrijven in het vreemdelingenregister zodat u een NIE ontvangt.

Een eigen plek

De relocatieconsultant zorgt voor de eerste sociale contacten door het bemiddelen bij locale verenigingen en helpt u de omgeving te verkennen.

Hij laat zien waar het dichtstbijzijnde ziekenhuis is, restaurants, supermarkten, sportfaciliteiten en het politiebureau zijn.

NUTSbedrijven

Als u een eigen huis gevonden heeft begint het echte Spaanse leven. Gas, water en licht moeten aangesloten worden of omgezet worden op uw naam.

Niet minder belangrijk zijn de telefoon- en internetaansluiting. Het is goed mogelijk om dit zelf te regelen, maar niet altijd even gemakkelijk als u de taal niet goed beheerst.

De relocatieconsultant zal dit voor u regelen.

Bank & Verzekeringen

Het is belangrijk dat uw verzekeringen in orde zijn, zeker in het buitenland. Onze consultant zal uw situatie met u doornemen  waarbij o.a. gekeken wordt naar ziektekosten, auto-, inboedel- en  reisverzekering.

Hij zal contact leggen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen en offertes voor u aanvragen.

Last but not least, een Spaanse bankrekening is noodzakelijk om de meeste rekeningen te betalen.

Ook bij het openen van een rekening kunt u assistentie verwachten van onze consultants.

Een intake gesprek*

Voorafgaand aan uw verhuizing is er een intake gesprek waarbij we kennis met u maken. De belangrijkste doelstelling van een eerste gesprek is vast te stellen of er een basis is voor samenwerking tussen onze relocatieconsultant en u.

Na een positieve bevestiging gaat het emigratietraject van start waarbij uw wensen geïnventariseerd worden en een eerste stappenplan gemaakt wordt.

Voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bel: + 34 637 463 005 of schrijf naar: contact@tulipanmalaga.nl

  • Contactformulier

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.