Spaans Leren


Spaans leren

Spaans leren aan de Costa del Sol, dat kan op verschillende plekken, zoals in Marbella of in El Palo Malaga in een ontspannen sfeer onder de zon.

Waarom?


Iedereen spreekt toch Engels aan de Costa del Sol? Dat zou nog wel eens tegen kunnen vallen. Zeker bij overheidsinstanties of in de dorpen in het binnenland is waarschijnlijk de meest ‘vreemde’ taal die u zult horen het “Andaluz”.
Als u wilt communiceren met de Spanjaarden is het handig als u op zijn minst een klein beetje Spaans spreekt. Als u wilt integreren in de nieuwe samenleving dan is het onderdompelen in het Spaans, door het eten, leven en de cultuur te delen met de Spanjaarden de meest efficiënte manier om de taal te leren.

Sinds september 2017 kunt u voor u Spaanse lessen ook terecht bij Tulipán Relocations in de regio Axarquia (Torre del Mar).

Neem contact met ons op voor een afspraak, bel 00 34 637 463 005 of schrijf naar contact@tulipanrelocations.com

Wilt u zich in Nederland reeds voorbereiden? Kijk dan naar onze tips hieronder:

Spaanse Lesboeken


Van Dale Taalcursus Spaans

Bij het leren van een taal zijn beelden heel handig! Deze visuele, inspirerende en leuke Van Dale Taalcursus Spaans is gemaakt om zelf spelenderwijs Spaans te leren. Het niveau is voor beginners, maar gaat écht verder dan de bestaande taalgidsjes.

Er is niet alleen beeld, maar ook geluid. Deze audio helpt bij het verstaan, begrijpen en de uitspraak van de nieuwe taal. De boeken zijn slim opgezet met veel oefeningen. De antwoorden staan dicht bij de oefeningen, geen gedoe met heen en weer bladeren. De audiolessen die bij deze taalcursus worden aangeboden,  schijnen maar 2 maanden gratis te beluisteren te zijn. Alle lessen meteen downloaden dus!


Spaans voor Dummies

Laagdrempelige beginnersmethode Spaans met audio cd met uitspraak en basisgrammatica. De belangrijkste gebruikssituaties zoals telefoneren, winkelen en uitgaan komen aan bod. Hierna wordt aandacht besteed aan reizen en verblijven gevolgd door “het deel van de tientallen” met o.a. suggesties om Spaans te leren, zegswijzen en karakteristieke feestdagen. In de bijlagen vinden we bijv. werkwoordschema’s, antwoorden en een tweetalige woordenlijst. Net als in andere “voor dummies” boeken treffen we naast een speelse opzet, toegankelijk taalgebruik, afgewogen informatie en overzichtelijke lay-out.


Prisma Taaltraining – Spaans voor zelfstudie

Met deze cursus maak je je snel en efficiënt de grondbeginselen van het Spaans eigen. Leer in je eigen tempo of gebruik het boek bij je studie op een taalinstituut of volksuniversiteit.

Alle facetten van het Spaans komen aan de orde in 16 praktische lessen, van uitspraak en spelling tot uitdrukkingen en grammatica. Tussendoor krijg je extra informatie over de Spaanse taal en cultuur.

Met de levendige dialogen, ingesproken door native speakers, oefen je je uitspraak, zodat je een eenvoudig gesprek in het Spaans kunt voeren.

Na bestudering van het boek heb je een degelijke basiskennis van het Spaans. Je kunt krantenartikelen en eenvoudige literaire teksten lezen, zij het met een woordenboek bij de hand. 16 lessen rond thema’s als: kennismaken, thuis, het werk, de winkel, het restaurant ruim een uur audiomateriaal met gesprekken over alledaagse situaties gevarieerde opdrachten om woordenschat, grammatica en uitspraak te oefenen duidelijke en overzichtelijke grammatica uitgebreide woordenlijst leidt op tot niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.


Thematische Woordenschat Spaans

Woordenschat Spaans met 5700 trefwoorden (waarvan 3300 basiswoorden), verdeeld over 24 thema’s. De vervolgwoordenschat staat apart in blauwe blokken. Structuurwoorden – zoals voornaamwoorden en voegwoorden – zijn in een apart thema ondergebracht.

Kenmerken: meer dan 5700 trefwoorden, 24 thematische hoofdstukken, verdeeld in subthema’s, – duidelijke verdeling in basis- en vervolgwoordenschat, verduidelijking van de trefwoorden door voorbeeldzinnen, woordcombinaties en idiomatische uitdrukkingen, informatiekaders met uitleg en tips omtrent grammatica, woordvorming en woordgebruik, en Valse vrienden, actuele thema’s, praktische tips bij het gebruik van het boek, overzicht van de uitspraakregels, uitgebreid register, zeer geschikt voor in de les en voor zelfstudie.

Reacties zijn gesloten.