Vacatures in Malaga


banen

Een baan in Malaga zoeken via een Jobsite


Search Jobs Abroad

Search Jobs Abroad is de meeste uitgebreide jobsite als het gaat om het internationaal werven van personeel en werken in het buitenland. Ze zijn gestart in 2005 in Amsterdam en sinds 2007 actief in Europa. Ben je op zoek naar een baan in Spanje? Zoek op Search Jobs Abroad voor een geschikte baan in Malaga. Staat er niet een geschikte baan bij ? Schrijf je dan gewoon in. Via de volgende link kunt u kijken of er vacatures beschikbaar zijn in de provincie Malaga.

Andere jobsites (Spaans / Engels)

Een baan zoeken in Malaga met behulp van Facebook


Via verscheidene media worden banen aangeboden; Facebook hoort hier ook bij. Hieronder staan verscheidene groepen vermeld, waar je als lid kunt aanmelden door een simpele druk op de knop. Nadat je “lidmaatschap” is geaccepteerd kun je alle vacatures inzien en krijg je automatisch een bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Een baan in Malaga zoeken rechtstreeks bij een bedrijf


In Malaga zijn verscheidene internationale bedrijven neergestreken, die regelmatig ook buitenlandse medewerkers, waaronder Nederlanders zoeken. Het gaat hier voornamelijk om bedrijven in de sector technologie en customer service. Hieronder een overzicht, met een link naar hun vacature site:

Technologie:

Callcenters / Customer Service Centers:

Telemarketing

Autoverhuur

Sport/vakantie:

Een stageplek zoeken in Malaga


JongLeren.es is hét stage- en projectbemiddelingsbureau in Málaga, Spanje. Zij zijn sinds jaren gevestigd in deze streek en hebben een groot internationaal netwerk opgebouwd. Ze hebben veel ervaring met stagebegeleiding in Europa, beroepsonderwijs en coaching & training.

Het is hun missie studenten een onvergetelijke leerervaring te laten hebben in het buitenland. Werken, wonen én leren in een prachtige omgeving met een geweldig klimaat! Ze willen dat de student zich veilig en prettig voelt tijdens de stageperiode. Ze hechten daarom veel waarde aan het persoonlijke contact met zowel student als bedrijf om zo te zorgen voor een topstage. Meer info

Overige bedrijven waar je stage kunt lopen:

Magnifiek Málaga – Online Reisgidsen

Reacties zijn gesloten.