Vacatures in Granada


banen

Een baan in Granada zoeken via een Jobsite


Search Jobs Abroad

Search Jobs Abroad is de meeste uitgebreide jobsite als het gaat om het internationaal werven van personeel en werken in het buitenland. Ze zijn gestart in 2005 in Amsterdam en sinds 2007 actief in Europa. Ben je op zoek naar een baan in Spanje? Zoek op Search Jobs Abroad voor een geschikte baan in Malaga. Staat er niet een geschikte baan bij ? Schrijf je dan gewoon in. Via de volgende link kunt u kijken of er vacatures beschikbaar zijn in Spanje.

Andere jobsites (Spaans / Engels)

Een baan zoeken in Spanje met behulp van Facebook


Via verscheidene media worden banen aangeboden; Facebook hoort hier ook bij. Hieronder staan verscheidene groepen vermeld, waar je als lid kunt aanmelden door een simpele druk op de knop. Nadat je “lidmaatschap” is geaccepteerd kun je alle vacatures inzien en krijg je automatisch een bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Een baan in Granada zoeken rechtstreeks bij een bedrijf


In Spanje zijn verscheidene internationale bedrijven neergestreken, die regelmatig ook buitenlandse medewerkers, waaronder Nederlanders zoeken. Het gaat hier voornamelijk om bedrijven in de sector technologie en klanten service. Hieronder een overzicht, met een link naar hun vacature site:

Technologie / Customer Service Centers:

Reacties zijn gesloten.