Werk zoeken in Zuid-Spanje


banen

Hieronder vindt u een overzicht job portals en Facebook pagina´s waar banen aangeboden worden in Spanje. Als u reeds een specifieke regio in gedachten heeft, waar u een baan zoekt kunt u de regio sites bekijken met nog meer links en links naar bedrijven die eventueel een vacature open hebben staan:

Werkeloosheid in Zuid-Spanje: De werkeloosheid is nog steeds hoog in Spanje, ondanks dat de crisis over is. Via deze link kunt u de werkeloosheidspercentages van alle gemeentes in Spanje zien. Hierbij valt op dat vooral gemeentes in de provincies Cadiz, Huelva, Jaen en Badjoz zeer hoge werkeloosheidscijfers hebben die tegen de 30% aanlopen.

Een baan in Spanje zoeken via een Jobsite


Search Jobs Abroad

Search Jobs Abroad is de meeste uitgebreide jobsite als het gaat om het internationaal werven van personeel en werken in het buitenland. Ze zijn gestart in 2005 in Amsterdam en sinds 2007 actief in Europa. Ben je op zoek naar een baan in Spanje? Zoek op Search Jobs Abroad voor een geschikte baan in Malaga. Staat er niet een geschikte baan bij ? Schrijf je dan gewoon in. Via de volgende link kunt u kijken of er vacatures beschikbaar zijn in Spanje.

Andere jobsites (Spaans / Engels)

Een baan zoeken in Spanje met behulp van Facebook


Via verscheidene media worden banen aangeboden; Facebook hoort hier ook bij. Hieronder staan verscheidene groepen vermeld, waar je als lid kunt aanmelden door een simpele druk op de knop. Nadat je “lidmaatschap” is geaccepteerd kun je alle vacatures inzien en krijg je automatisch een bericht als er een nieuwe vacature wordt geplaatst.

Een baan in Spanje zoeken rechtstreeks bij een bedrijf


In Spanje zijn verscheidene internationale bedrijven neergestreken, die regelmatig ook buitenlandse medewerkers, waaronder Nederlanders zoeken. Het gaat hier voornamelijk om bedrijven in de sector technologie en klanten service. Hieronder een overzicht, met een link naar hun vacature site:

Technologie:

Callcenters / Klanten Service Centers:

Telemarketing

Autoverhuur

Reacties zijn gesloten.