Emigreren


principes

Een nieuw begin, in een nieuw land. De eerste maanden zijn vaak spannend, er is veel te zien, veel te ontdekken. Maar soms kan het ook moeilijk zijn, vooral als u onbekend bent met de taal.

Accommodatie & Immigratie


Wij spreken Nederlands en assisteren u in uw eigen taal door, langs en over taalbarrières en de Spaanse bureaucratie. Betrouwbaar, efficiënt en doortastend regelen we uw verhuizing, begeleiden we u naar een nieuw thuis aan de Costa del Sol door het zoeken van passende accommodatie, een school voor de kinderen, medische faciliteiten etc.

We regelen de benodigde immigratieformaliteiten en documentatie. Wij helpen u met praktische zaken zoals het aansluiten van gas, water, licht en telefoon en met alle administratieve formaliteiten bij immigratie naar de Costa del Sol.  


Voor uw vertrek nodigen we u uit voor een een telefonisch of skype gesprek, om uw wensen inventariseren en dan 
zorgen we voor al die dingen die geregeld moeten worden bij aankomst met de vertrouwde Nederlandse efficiëntie. 

 

 

Een nieuw thuis


De Spaanse bureaucratie kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij nemen u alle zorgen uit handen zodat u in alle rust kunt wennen aan uw nieuwe woonomgeving of baan; de tijd kunt nemen om Spaans te leren; golf te spelen, te zeilen of een andere hobby te beoefenen.

Voor een vrijblijvend informatief gesprek bel: + 34 637 463 005 of schrijf: contact@tulipanmalaga.nl


 

 


Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.